Italijanska sobna vrata

Sobna vrata italijanske fabrike “COCIF” na polju industrijskog i enterijerskog dizajna danas su maksimalni izraz funkcionalnosti prestiža.

Slika enterijera i sugestija stila, gde su bitne konture, elegancija odmerenih razmera, skladnih tonova I dragocenih detalja, opisuju različita iskustva savremenog stanovanja, gde se svi proizvodi integrišu u sve tipove enterijera.

Štok vrata ovog proizvođača izrađen je od drveta, dok je krilo vrata ispunjeno kartonskim saćem. Osim kartonskim saćem, krilo vrata može biti ispunjeno I ošupljenom ivericom ili nekim drugim materijalom, zavisno od potreba prostora, odnosno kupca.

Na štoku vrata se nalazi kanal u koji je postavljena dihtung traka, koja omogućava zvučnu izolovanost. Prosečna zvučna izolovanost naših sobnih vrata je 28dB.

U proizvodnom programu fabrike “COCIF”, postoje i linije koje proizvode vrata specijalne namene, kao što su: hotelska, bolnička I školska, gde se zvučna izolovanost kreće od 34-44dB.

Italijanska sobna vrata

Firma Sertal Porte doo se bavi veleprodajom vrata. I fizička lica mogu poručiti vrata, ali ona ne mogu biti odmah isporučena.

image-box
RUBICONE
image-box
HALLEY
image-box
NEW ARK
image-box
SOTTASS
image-box
GAE AULENTI
image-box
LARSON
image-box
CATALINA
image-box
LINEAR