ANTIPANIK KVAKE

LOCHER asortiman antipanik kvaka za izlaz u slučaju nužde uključuje Twist (TV) i Slash (SL) modele sa CRNOM bazom, kao što je prikazano na ovoj stranici i na sledećoj stranici sa ALUKS bazom (novo). Sve kvake su reverzibilne, sertifikovane, imaju CE oznaku prema evropskom standardu EN 1125 i isporučene su sa uputstvima za ugradnju, upotrebu i održavanje u skladu
sa zakonom.
Ove poprečne prečke takođe koriste utorne brave za zatvaranje sekundarnog krila dvokrilnih vrata sa integrisanim šipkama za zatvaranje gornje i podne strane.
Kada se antipanik kvake naručuju sa vratima, LOCHER isporučuje vrata spremna za ugradnju antipanik kvaka, sa ubačenim bravama hitnog tipa. Kada se poručuju samo antipanik kvake (sa ili bez ručke spojnice za suprotnu stranu) za naknadnu ugradnju na LOCHER ili druga vrata, kupac mora naručiti brave za slučaj nužde i za modele Slash, ploču za pričvršćivanje vijaka i
poklopac rupe ( ako na krilu vrata postoje rupe koje treba pokriti).
Kodovi BM – BSP – BS – BMC – BC – B, koji slede TV i SL kodove, kao što je ilustrovano dole, identifikuju tip ručke koja se kombinuje sa poprečnom trakom za stvaranje garnitura za jednokrilna vrata ili glavna krila dvokrilnih vrata. Oznaka A identifikuje poprečnu traku za sekundarni list. Osnove poprečnih šipki izrađene su od čvrste plastike sa čeličnim jezgrom, dok su šipke izrađene od prirodnog eloksiranog aluminijuma ovalnog oblika, sve se lako montiraju, zahtevaju malo održavanja i testirane su da funkcionišu i da dugo godina odolevaju habanju.

CRNA OSNOVA | BASE NERO

AlUX OSNOVA | BASE AlUX

INOX OSNOVA | BASE INoX

PROTIVDIMNA VRATA - MULTIUSO

Vrata su identična kao gore opisana, sa tim da nemaju termoekspandirajući dihtung i regulator zatvaranja, standardno su punjena su alevolarnim pločama (tvrdom vunom na zahtev). Približna težina vrata je 20kg/m2 za vrata od kartonskih ploča i 30kg/m2 ako su izolovana.

CRNA OSNOVA | BASE NERA

ALUX BASE

CRNA OSNOVA| BASE NERA

DIMENZIJE - OZNAKE

REGULATOR ZATVARANJA

Dvokrilna vrata sa antipanik kvakama moraju biti opremljena nosačem koji omogućava funkciju regulatora zatvaranja u slučaju da se vrata otvore pritiskanjem samo sekundarnog krila.