PROTIVDIMNA VRATA

Protivdimna vrata, italijanskog proizvođača “LOCHER”, dizajnirana su i izrađena po visokim evropskim standardima, tako da mogu izdržati dugogodišnju svakodnevnu upotrebu.

Poseduju evropski sertifikat izdat od strane nemačke sertifikacione kuće “ROSENHEIM”, DIN EN 1634-3, što ih čini jedinstvenim ne samo na našem tržištu, već i na tržištu Evrope.

Isporučuju se u osnovnoj boji, RAL 7035, koja je otporna na ogrebotine i atmosferske prilike. Pored osnovne boje, kupac se može opredeliti i za neku drugu boju iz širokog spektra boja koje nudi fabrika “LOCHER”.

Potrebno je naglasiti da su svi premazi, tj.boje ekološki neutralni, odnosno na vodenoj bazi, što naša vrata stavlja u sam vrh najkvalitetnijih proizvoda.

Protivdimna vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama, ali, za potrebe prostora, odnosno klijenta, u mogućnosti smo da ponudimo i vanstandardne dimenzije jednokrilnih i dvokrilnih protivdimnih vrata.

Važna karakteristika ja protivdimna vrata i protivpožarna vrata fabrike Locher je imaju mogućnost ugradnje na različite vrste i debljinu zidova.