O NAMA

Preduzeće SERITAL PORTE bavi se uvozom, prodajom i montažom sigurnosnih vrata sa visokim tehničkim karakteristikama koje garantuju vrhunsku bezbednost vašeg stambenog ili poslovnog prostora. U našoj ponudi nalazi se široka paleta blindiranih, sobnih, protivpožarnih, hotelskih i bolničkih vrata prestižnih italijanskih fabrika, kao i prateća oprema za sve vrste vrata (ekskluzivne rešetke, žaluzine i roletne).

Sa željom da svim našim klijentima ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, svi modeli sigurnosnih vrata iz naše ponude u potpunosti su napravljeni u Italiji, tako da su po kvalitetu identični onima koji se nude na tržištu zapadne Evrope. SERITAL PORTE sigurnosna vrata poseduju sve ateste Evropskih instituta, kao i ateste IMS-a na zvučnu i protivpožarnu izolovanost (REI 30, REI 60 i REI 90) po evropskoj normi EN 1634 – 1, što ih stavlja za korak ispred drugih i čini ih izuzetno sigurnim i postojanim.

Kako bi se osećali sigurni u svom domu ili poslovnom prostoru, SERITAL PORTE blindirana vrata su vaša najbolja investicija koja će na pravi način zaštititi vašu porodicu ili zaposlene. Jednom rečju sigurnosna vrata su dugotrajna investicija, koja će osigurati vaš prostor od provale, ali i obezbediti visoku akustičnost i termičku izolovanost. Takođe, možemo se pohvaliti da se kvalitetom koji nudimo, nalazimo u rangu cena domaćih proizvođača.

SERITAL PORTE je generalni zastupnik renomiranih italijanskih proizvođača ALIAS Porte Blindate i DI.BI. Porte Blindate, koji se nalaze u vrhu kvaliteta proizvodnje i sigurnosti blindiranih vrata, kako u Italiji, tako i u Evropi. Projektovana tako da obezbede vrhunske performanse, SERITAL PORTE sigurnosna vrata sastoje se od čeličnog slepog štoka debljine 2mm koji obezbeđuje evropsku klasu sigurnosti vrata 3 i 4 UNI-EN 1627.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor vrata, a bilo da se radi o dezenu ili kvalitetu-sigurnosti, ponuda je raznovrsna. SERITAL PORTE blindirana vrata poseduju 12 i više tačaka zaključavanja i mogu biti opremljena širokim dijapazonom raznih modela sigurnosnih kasa brava, sa kasa ključem ili specijalnim kodiranim ključem, u zavisnosti od zahteva klijenta. Takođe, obezbeđuju visok stepen zvučne izolacije i u potpunosti eliminišu zvuke koji dolaze spolja.

Kako bi odredili koja vrata najbolje odgovaraju potrebama vašeg stambenog ili poslovnog prostora, a i vašim zahtevima, nudimo vam besplatne konsultacije. Naš stručni tim koji poseduje dugogodišnje iskustvo pružiće vam svu neophodnu pomoć pri odabiru dezena, kvaliteta i cene vrata koje zadovoljavaju sve vaše potrebe.

Zamislite italijanski kvalitet i sigurnost u vašem domu. Poručite SERITAL PORTE sigurnosna vrata i budite uvek sigurni.