Sobna vrata

Osnovna funkcija sobnih vrata je razdvajanje dva prostora. Imajući na umu veliki broj otvaranja i zatvaranja suvišno je i govoriti koliko je bitan kvalitet tog proizvoda. Međutim savremeni enterijeri postavili su dodatne standarde u proizvodnji sobnih vrata. Nov pristup moderno oblikovanim prostorima učinio je da se sobna vrata posmatraju kao deo enterijera.

Kako izabrati sobna vrata?

Svako ko je ikada gradio novu kuću ili renovirao stan, sigurno se prilikom menjanja stolarije susreo sa sobnim vratima. Preduzeće SERITAL PORTE u svojoj ponudi ima veliki izbor sobnih vrata prilagođen svačijem ukusu. Preduzeće SERITAL PORTE može u potpunosti da zadovolji želje svoih klijenata. Međutim svesni da trajan uspeh donosi samo aktivna komunikacija sa tržištem, potrudili smo se da Vam ponudimo što veći broj kolekcije i modela. Pored kvaliteta, koji je sinonim za sve naše artikle, dizajn sobnih vrata je uticao na to da za partnera odaberemo jedne od vodećih proizvođača u Italiji, fabrike COOPLEGNO i COCIF, koje se već 50 godina uspešno bave ovim vidom proizvodnje. 

Kompanija COCIF sa proizvodnim kapacitetom od 200.000 sobnih vrata godišnje, danas je prva realnost proizvođača Italije. Kompanija nudi 15 različitih kolekcija koje broje oko 200 različitih modela sobnih vrata među kojima su proizvodi standard avangarda u kvalitetu i dizajnu pod briznim okom svetskih dizajnera i arhitekti. Treba naglasiti takođe da se vrši konstantna potraga za inovativnim rešenjima i kombinacijama sa širokim spektrom vrste materijala i boja kao i spospbnost da predlaže rešenja za sve potrebe klijenata. Kolekcija LINEAR je serija sobnih vrata za moderan dom, projektovana u znaku toline, sjaja i suštinskog značaja, kako diktira moderna arhitektura enterijera. Sve je to plod iskustva tehnologije i istraživanja koje samo kompanija lider može da garantuje.  

Kako sobna vrata uklopiti u enterijer

Sobna vrata predstavljaju jako važan detalj prilikom uredivanja enterijera.Pored estetskog efekta koji bi trebalo da pruže sobna vrata prostoriji, ona moraju biti dobrog kvaliteta da bi vršila funkciju za koju su predviđena. Iz razloga što su vrata ono što covek prvo uoci prilikom dolaska u stan ili kucu, ocigledno je da je estetski izgled njih veoma bitan.

 

  • Icon 01

    Sobna vrata Cocif

    Ekskluzivni smo zastupnik italijanskih COCIF drvenih sobnih vrata, bolničkih vrata i vrata specijalne namene. Cocif vrata su vrhunskog dizajna i besprekorne izrade. Renomiranog izvoznika na tržišta Japana, Amerike i Europe približili smo prvi put domaćim kupcima. Saznaj više >>>

  • Icon 01

    Sobna vrata Cooplegno

    Preduzeće SERITAL PORTE u svojoj ponudi ima veliki izbor vrata prilagođen svačijem ukusu. Pored kvaliteta, koji je sinonim za sve naše artikle, dizajn sobnih vrata je uticao na to da za partnera odaberemo jednoog vodećih proizvođača u Italiji, fabriku COOPLEGNO, koja se već 50 godina uspešno bavi ovim vidom proizvodnje. Saznaj više >>>

Takodje mozemo se pohvaliti da se kvalitetom koji nudimo nalazimo u rangu cena domacih proizvodjača.