Sigurnosna i Blindirana vrata

Šta za vaš stambeni ili poslovni prostor predstavlja sigurnost?
Većina će odgovoriti da su vrata u pitanju.

Bilo da se radi o domu ili poslovnom prostoru, to je zapravo mesto gde treba da se osećate sigurno.
Šta predstavlja sigurnost? Da li se stvarno osećate sigurnim? Da li ste razmišljali o tome?

Kako bi se osećali sigurni u svom domu ili poslovnom prostoru, pre svega treba da posedujete sigurnosna vrata tj. blindirana vrata. Sigurnosna vrata će osigurati vaš prostor od provale, a ujedno očuvaće i tišinu prostora, tako da nećete imati problem uticaja spoljašnjih zvukova. Jednom rečju, sigurnosna vrata ili blindirana vrata će zaštititi vas, vašu porodicu, zaposlene...

Sigurnosna vrata se ne menjaju često. To je investicija koja treba dugo da traje.
Takođe možemo se pohvaliti da se, kvalitetom koji nudimo, nalazimo u rangu cena domaćih proizvođača.

SERITAL PORTE može vam pomoći u odabiru kvalitetnih sigurnosnih vrata.

Nudimo sigurnosna, blindirana vrata renomiranih Italijanskih proizvođača DiBi Porte Blindate i Alias Porte Blindate. Oba proizvođača se nalaze u vrhu kvaliteta proizvodnje i sigurnosti blindiranih i sigurnosnih vrata, kako u Italiji, tako i u Evropi.

Kakva su SERITAL PORTE sigurnosna vrata?

Naša vrata poseduju izdržljivost, jačinu, sposobnost da izdrže test vremena. To su esencijalni zahtevi proizvoda koji je stvoren da bi kuća bila neprikosnovena, braneći bezbednost onih koji žive u njoj. Zato su blindirana vrata Alias porte blindate projekotavana da obezbede vrhunske performanse po svim tačkama gledišta, od efikasnosti, provale, visoke akustične i termičke izolovanosti.

Sva naša vrata poseduju ateste evropskih instituta kao i ateste nacionalnog insituta IMS-a na zvučnu i protivpožarnu izolovanost (REI 30 i REI 60 ) po evropskoj normi EN 1634 - 1, a uz količinu prodaje i zadovoljstvo klijenata dospeli smo na vrh domaćih tržišta vrata.

Naša vrata sastoje se od čeličnog slepog štoka, debljine 2mm, koji obezbeđuje evropsku klasu sigurnosti vrata 3 i 4 UNI-EN 1627.  Vrata poseduju izvučnu izolovanost od 34 dB do 42 dB, kao i toplotnu provodljivost 1,3 WW/(m².K).

Vrata mogu biti opremljena širokim dijapazonom raznih modela sigurnosnih kasa brava, sa kasa ključem ili specijalnim kodiranim ključem.

 

Šta treba da znate pre kupovine sigurnosnih vrata?

  • Sigurnosna vrata predstavljaju investiciju koja se ne menja često. Za ova vrata treba konsultovati stručnjake iz ove oblasti, a mi vam besplatno pomažemo u tome.
  • Kakav je kvalitet brave kod sigurnosnih vrata? Kod SERITAL PORTE vrata je izvanderan, jer koriste najkvalitetnije italijanske proizvođače.
  • U koliko tačaka se zaključavaju vrata?Naša sigurnosna blindirana vrata poseduju 12 i više tačaka zaključavanja u zavisnosti od zahteva klijenta.
  • Koji je rok trajanja vrata? Naša sigurnosna i bildirana vrta su testirana na 50.000 otvaranja što odgovara trajanju vrata od 30god.

Kontaktirajte naše stručnjake i neka vam oni pomognu u odabiru kvalitetnih i sigurnih vrata za vaš dom ili poslovni prostor.

Dođite u naše prostorije, u ulici Knez Mihajlova 21a/33 i sa našim stručnjacima konsultujte se u pogledu odabiru vrata koja će uskoro postati sigurnost vašeg prostora.

Zamislite Italijanska kvalitet i sigurnost u vašem domu. Poručite SERITAL PORTE sigurnosna vrata i budite uvek sigurni. Pozovite 011 32 86 807 ili nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Detaljnije o Italinanskim proizvođačima sigurnosnih i blindiranih vrata.

  • alias big

    Alias Blindate

    ALIAS je osnovan 2002. godine, te je zahvaljujući iskustvu njegovog osnivača, Daria Vaccaria, realizovao nove ideje i proizvode i za nekoliko godina postao vodeća kompanija u oblasti proizvodnje sigurnosnih vrata. Saznaj više >>>

Za opremanje enterijera, pogledajte ponudu za sobna vrata