O Nama

Preduzeće SERITAL PORTE u svojoj ponudi ima široku paletu blindiranih, sobnih i protivpožarnih vrata sa visokim tehničkim karakteristikama neophodnim za podpunu sigurnost u kući. Naša ideja oduvek je bila usmerena ka tome da kupcu ponudimo proizvod vrhunskog kvaliteta, da mu omogućimo osećaj sigurnosti u njegovom stambenom ili poslovnom prostoru a da to sve prati originalni italijanski dizajn.

SERITAL PORTE je dinamično preduzeće u stalnom razvoju koje konstantno prati potrebe klijenata i inovacije u tehnologiji. Naši artikli po kvalitetu identični su onima koji se nude na tržištu zapadne Evrope i prošli su rigorozne testove bezbednosti u EU.

Širok spektar artikala preduzeća SERITAL PORTE u potpunosti je napravljen u Italiji i obuhvata: sigurnosna vrata opremljena sa naprednim sistemima zaključavanja koji mogu biti mehanički ili elektronski, unutrašnja vrata osmišljena od strane najpoznatijih italijanskih dizajnera, protivpožarna vrata najvišeg bezbedonosnog standarda a nudimo i prateću opremu za sve vrste vrata (ekskluzivne rešetke, žaluzine i roletne).