Protivpožarna i protivdimna vrata

Kao jedna od najprodavanijih vrsta vrata, u našoj firmi, izdvajaju se protivpožarna i protivdimna vrata italijanskog proizvođača „LOCHER Gebhard“ sa sedištem u mestu Sarentino,Italija. Saradnju sa kompanijom „LOCHER Gebhard“ naša firma neguje i unapređuje od samog početka našeg poslovanja, tako da smo sada u poziciji da budemo jedini, na našem tržištu, koji smo u mogućnosti da ponudimo protivpožarna vrata i protivdimna vrata ovog renomiranog italijanskog proizvođača.

Fabrika „LOCHER Gebhard“ je jedna od najcenjenijih fabrika za proizvodnju protivpožarnih vrata i protivdimnih vrata, sa godišnjom proizvodnjom i prodajom od preko 100,000 komada vrata. Bave se proizvodnjom svih oblika, vrsta i modela protivpožarnih vrata i protivdimnih vrata, što ćemo u nastavku i predstaviti. Sve vrste i modeli vrata zadovoljavaju evropske standarde, u prvom redu EN 1634-1(EI2 60 i EI2 120),kao standard EU, a sertifikati su izdati od instituta C.S.I. S.p.a., čiju je homologaciju izvršilo ministarstvo unutrašnjih poslova Italije.

REI 60 / REI 120

Sva protivpozarna vrata, koja se nalaze u našoj ponudi, mogu biti vatrootpornosti REI 60 ili REI 120. Protivpožarna vrata mogu biti jednokrilna ili dvokrilna,u zavisnosti od smera otvaranja mogu biti reversibilna sto obezbedjuje univerzalnost kod tipskih mera vrata, sto olaksava poručivanje samih vrata. Modeli naših vrata su UNIFORM, ENDOR(vanstandardna vrata- odredjen smer otvaranja) i ENPLUS(specijalne vrste stokova – za zidove od gipskartona).

Evropski standardi

Verifikovana i testirana na evropski standard EN 1191 sto je inicijalno testiranje da bi se protivpožarna vrata kvalifikovala za sertifikaciju EN 1634 za protivpožarnost. Testovi u sklopu EN 1191 potvrdjuju da vrata mogu izdržati rigirozne zahteve svakodnevnog brojnog otvaranja i zatvaranja i izdržljivosti u takvim uslovima korišćena.Potvrdjeno je da su dizajnirana i izradjena po veoma visokim standardima i da su to vrata koja mogu izdržati dugogodišnju svakodnevnu upotrebu.

Svi delovi protivpožarnih vrata su takodje uskladjeni sa EU standardima i sertifikovani. Locherova kontrola kvaliteta i organizacija obezbedjuju da šarke,brave,regulatori zatvaranja i ostali delovi koji se opciono ugradjuju kao što su anti-panik ručice,elektronske brave,magneti i ostalo ispunjavaju standarde što obezbedjuje pouzdanost proizvoda.

Premaz na vratima je ekološki neutralan i nudi vrhunsku obradu i sjaj.Locher garantuje homogenu površinu otpornu na ogrebotine i atmosferske uticaje kao što su kiša i sunce.

Endoor / Uniform / Enplus

Endoor / Uniform
Endoor i Uniform se razlikuju isključivo u tome što je Uniform serija reverzibilnih vrata koja su univerzalno leva i desna dok se u horizontalnom i vertikalnom karakterističnom preseku ne razlikuju.
Endoor / Uniform / Enplus
Endoor i Uniform se razlikuju od Enplus serije po obliku štoka

Paleta proizvoda

Takodje u ponudi imamo jedini na tržištu protivpožarna vrata predvidjena za ugradnju na gips-karton zidove u dve varijante Endoor koji obuhvata zid sa tri strane i Enplus koji obuhvata zid sa dve strane i celu dubinu otvora.

Još jedna jedinstvenost proizvodjača Locher su i vrata SimilLegno koja na sebi imaju PP foliju koja imitira teksturu drveta i proizvodi se u 6 različitih dezena.

Sva protivpožarna vrata i protivdimna vrata Lochera mogu biti opremljena i elektronskom bravom,koja je idealna priprema za kontrolu pristupa koja moze biti interfonska,kartična ili na bilo koji drugi način koji zahteva investitor.Brava odnosno kontrola pristupa može biti jednostrana odnosno obostrana u zavisnosti od potrebe.

Protivpožarna vrata Locher REI 120 Enplus mogu biti u seriji AFONICA i zvučno izolovana i to na 36db. Elementi kompleta se mogu primeniti i na već ugradjena vrata čime se garantuje isti koeficijent umanjenja buke.

Na sva vrata se takodje može ugraditi i giljotina odnosno padajući prag koji se u trenutku kada se vrata zatvore spusti i zadihtuje zazor izmedju krila vrata i poda.