Hotelska vrata

Kako bi se uskladio sa sigurnosnim i vatrogasnim propisima, odmarališta i hoteli se sada mogu osloniti na COCIF proizvode i tehnologije. CONTRACT vrata, COCIF-ova potpuno nova kolekcija vrata za hotele, sertifikovana prema italijanskom zakonodavstvu i evropskim standardima REI 30 i REI 60. CONTRACT kolekcija dolazi u 14 različitih boja i 11 reljefa i završne obrade. Za najveći komfort Vaših gostiju, CONTRACT vrata su na zahtev dostupna i sa zvučnom izolacijom od 38.5 dB. Vrata takodje mogu biti opremljena sa sigurnosnom kvakom i bravom opremljenom anti-panic mehanizmom i mehanički ili elektronski su upravljane posredstvom kompjuterskog sistema za kartice. COCIF-ova efikasna metoda proizvodnje i CONTRACT novi ekskluzivni modeli odgovaraju savršeno, i uklopiće se u bilo koji enterijer.

 hotelska vrata

Kolekcija “CONTRACT”

Kolekcija “CONTRACT” predstavlja kolekciju napravljenu specijalno za hotele i njihove potrebe. Veliki izbor panela i boja pruža velike mogucnosti u izboru. Sva vrata mogu biti protivpožarnosti REI 30,REI 45 i REI 60 min, a poseduju i zvučnu izolovanost od 38.5 db. U ponudi se nalaze kako vrata sa klasičnim sistemom otvaranja ( ključem), tako i vrata sa čitačem kartice i sve to po najvišim svetskim standardima.

Osim zadovoljenja potreba evropskog tržišta, kompanija “COCIF” je otišla i korak dalje. Ova kompanija je srvrstana u grupu SUPER E 0, za tržište Japana, koje je trenutno tržište sa najvišim standardima.