Bolnička vrata

Pored protivpožarnih i protivdimnih vrata, iz naše ponude izdvajamo i vrata specijalnih namena –  bolnička vrata, vrhunskog kvaliteta, izuzetne izrade i završne obrade. Zahvaljujući kapacitetu od 200,000 vrata godišnje, naš INO-partner “COCIF” predstavlja, neosporno, vodeću kompaniju za proizvodnju ove vrste vrata na italijanskom tržištu. Proizvodi ove kompanije zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i dizajna, a u ponudi imaju petnaest različitih kolekcija vrata. Zahvaljujući ulaganjima u inovacije, čitav spektar furnira i boja stoji na raspolaganju klijentima čije zahteve nastojimo, zajednički, da ispunimo.

Vrednost i misija Cocifa je delovati korektno, dosledno, pouzdano i transparentno. Davanje prioriteta zadovoljstvu kupca cenom i kvalitetom usađeno je u svest celog tima, rezultat su proizvodi vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Ekskluzivni smo zastupnik italijanskih "COCIF" drvenih sobnih vrata, bolničkih vrata i vrata specijalne namene. Cocif vrata su vrhunskog dizajna i besprekorne izrade. Renomiranog izvoznika na tržišta Japana, Amerike i Europe približili smo prvi put domaćim kupcima.

  • Icon 01

    Kolekcija “HOSPITAL DOOR”

    predstavlja segment COCIFove posvecenosti istrazivanju i unapredjivanju palete proizvoda.Ova kolekcija u potpunosti ispunjava stroge zahteve za bolnice i zdravstvene ustanove.Zajednicki projekat Studio Carrara International i Cocif-a stvorio je kolekciju u potpunosti dizajniranu kako tehnicki,higijenski tako i estetski iskljucivo za bolnice i zdravstvene ustanove.Ova kolekcija nudi tehnicka resenja za sve specificne segmente ovog segmenta gradnje.U kolekciji mozete videti 4 modela koji su sertifikovani po strogim Evropskim standardima koji ukljucuju i protivpozarnost na 30 minuta kao i zvucnu izolovanost od 28,5 i 34 db.Svaki model je umetnicko delo koje ce se savrseno ukaplati u zahtevne enterijere. Saznaj više >>>

  • Icon 01

    Kolekcija “WELLNESS”

    predstavlja kolekciju predvidjenu za domove zdravlja,ordinacije,wellness-e , teretane,kancelarije i javne objekte.Posebno je obracena paznja na domove zdravlja i javne objekte gde je potrebno dizajnom uneti vedrinu i toplinu u prostor.Za dizajn se pobrinula dizajnerska kuca TZ&Z zajedno sa razvojnim timom COCIF-a. Saznaj više >>>

Sva protivpožarna vrata kompanije “COCIF” su sertifikovana prema italijanskom zakonodavstvu i evropskim standardima.
Osim zadovoljenja potreba evropskog tržišta, kompanija “COCIF” je otišla i korak dalje. Ova kompanija je srvrstana u grupu SUPER E 0, za tržište Japana, koje je trenutno tržište sa najvišim standardima.